Termeni si conditii

Orice tip de comunicare/interacțiunie realizată prin intermediul acestui site, se va supune acestor termeni și condiții și reprezintă acordul complet între dvs. și site-ul www.butiko.ro.

În timpul înregistrării pe site-ul nostru va trebui să vă alegeți o parolă de acces. SC PALAS TEKSTIL SRL nu are acces la aceasta parolă și vă recomandăm să nu o transmiteți nici unei alte terțe persoane. Ea reprezintă garanția accesului dvs. unilateral la datele de identificare furnizate precum și controlul total asupra comenzilor plasate. 

Înainte de confirmarea comenzilor, vă rugăm să vă asigurați ca ați citit cu atenție caracteristicile tehnice ale produselor selectate. Pentru orice neclarități nu ezitați să cereți informații suplimentare telefonic la numărul:  0755123105 sau prin e-mail la adresa: office@palastekstile.ro.

Citiți cu atenție Politica de confidențialitate înainte de a vă da acceptul utilizării datelor dvs de identificare pentru prelucrarea comenzii.

Condiții suplimentare de garanție pentru livrările efectuate prin curier:

- La primirea coletului vă rugăm să evaluați vizual starea coletului; 

- Semnalați curierului orice aspect legat de o eventualitate deteriorare vizibilă a coletului ce s-ar fii putut produce pe perioada transportului;

- Aveți grijă să nu deteriorați ambalajul produselor în momentul despachetării;

- Înainte de utilizare, vă recomandăm sa citiți cu atenție Condițiile de garanție precum și Instrucțiunile de folosire incluse în Certificatul de garanție care vor însoți coletul, alături de factură;

- Verificați cât mai urgent funcționalitatea acestora;

- Pentru orice problemă vă rugăm să ne contactați.